ErgoAnnTiek

Contact

ergoanntiek logo

Mezelf even voorstellen:

Mezelf even voorstellen

Mijn naam is Ann Rouchet, en ik ben sinds 2005 werkzaam als ergotherapeut. Mijn werkervaring heeft me gebracht tot wie ik nu ben. Zo heb ik ondervonden dat ook creativiteit en eerlijkheid van groot belang zijn in de behandeling van volwassen cliënten.

Ongeveer vijf jaar geleden begon het verlangen naar zelfstandigheid in mij te groeien. Ik besefte dat mensen die thuis wonen vaak veel meer behoefte hebben aan ergotherapie aan huis dan we ons doorgaans realiseren. Wie wil er nu niet zo lang mogelijk zelfstandig en veilig in hun eigen huis blijven wonen?

Ik ben me gaan focussen op de noden en behoeften van cliënten met neurologische problemen, NAH en de geriatrische populatie onder ons.

Onlangs heb ik de titel van creatief therapeut mogen verwerven wat een mooie aanvulling is op mijn gepassioneerd beroep als ergotherapeut.

Ik ben getrouwd en mama van twee geweldige tieners, elk met hun eigen unieke levensverhaal. Samen met ons gezin genieten we van de kleine geneugten des levens, zoals gezamenlijk sporten, fietsen en andere leuke activiteiten.

Persoonlijk koester ik een passie voor creativiteit, wat me soms tot in de vroege uurtjes bezighoudt. Deze creatieve kant komt ook goed van pas in mijn rol als ergotherapeut. Ik ben van nature een ‘out of the box’-denker en geloof sterk dat er voor elk probleem een oplossing bestaat, ook al vergt het soms wat zoekwerk.

Zo is een quote me op het lijf geschreven.

” Als je het niet trekt dan moet je duwen.”

 

Laten we samen zorgen voor een stevige eerstelijnszorg in het noorden van Antwerpen.

Heeft u nog vragen? Ik ben er om te helpen.

Ik begrijp dat het soms moeilijk kan zijn om de juiste beslissing te nemen. U wilt er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Ik sta klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de oplossing die het beste bij u past.

Of het nu gaat om informatie, hulp bij het kiezen van de juist therapie of therapeut, of gewoon om wat mee te denken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik streef ernaar om uw twijfels weg te nemen en u de gemoedsrust te geven die u verdient. Het is soms al ingewikkeld genoeg

Neem snel contact met me op. Ik ben er voor u!

Een ergotherapeut helpt een patiënt met uitstapjes en wandelingen

Mijn werkregio: Noord-Antwerpen en Omgeving

Ik bedien een uitgestrekte regio in het noorden van Antwerpen, met een straal van ongeveer 15 kilometer rond Ekeren. Dit prachtige gebied omvat niet alleen Ekeren zelf, maar strekt zich ook uit naar omliggende gemeenten*.

Ik begrijp dat zelfstandige ergotherapeuten nog dun bezaaid zijn in het noorden van Antwerpen maar ik ben dan ook aanwezig om u persoonlijk van dienst te kunnen zijn.

Mijn missie is om de inwoners van dit prachtige deel van Noord-Antwerpen te ondersteunen bij het bereiken van een optimale levenskwaliteit, ongeacht hun leeftijd of situatie.

 

Een ergotherapeut bij jou thuis helpt om te werken aan de fijne motoriek

 

Ik ben er trots op om deel uit te maken van Eerstelijnszone Antwerpen (ELZ-Noord Antwerpen) in dit gebied en ik kan bijdragen aan het welzijn van onze medebewoners. Samen met tal van verpleegkundige, artsen, kinesisten en ander paramedische beroepen.

Ik ben er me van bewust dat soms grenzen en lijnen niet altijd weergeven waar onze diensten nodig zijn. Mocht u zich buiten de vooropgestelde regio bevinden en de vermelding van uw gemeente niet zien, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Mijn engagement voor uw welzijn kent geen grenzen, en ik staan altijd klaar om u te ondersteunen, waar u zich ook mag bevinden in Noord-Antwerpen.

Uw welzijn, mijn missie, in het noorden van Antwerpen.

  • Ekeren, Merksem, Kapellen, Brasschaat, Putte, Zandvliet, Berendrecht Kalmthout, Essen, Wuustwezel, Brecht, Schilde, Schoten, Malle, Wijnegem.